Източници на вдъхновение · Култура на класната стая

Ученически доброволчески клубове – как и защо?

Публикуваме писмо, свързано с възможност за подкрепа за създаване/развитие на ученически доброволчески клубове, което ни  е изпратено от Пламена Николова – координатор на клубовете към платформата TimeHeroes. Надявам се да представлява интерес за вас и информацията в него да ви е полезна.
През новата учебна година на най-голямата платформа за доброволчество в България TimeHeroes.org набира нови доброволчески клубове.

Доброволческите клубове са независими и неформални, техните членове се включват в инициативи от платформата timeheroes.org или създават свои собствени мисии, в зависимост от свободното си време и интересите си.

Вече втора година TimeHeroes подкрепя мрежа от доброволчески клубове с членове над 250 ученици чрез менторство на координаторите им, идеи за подходящи инициативи, възможност за финансова подкрепа и издаване на сертификати на активните доброволци от клубовете. Вижте повече тук и прочетете какво правят някои от клубовете в страната.

Каним Вас, вашите ученици и училищна общност да станете част от мрежата ни като създадете доброволчески клуб или присъедините вече действащ такъв.

Как да се включите? Тази учебна година ще приемем още 10 доброволчески клуба. За повече информация, моля пишете на plamena@timeheroes.org.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s