Без категория

Резултати от анкета за блога – януари, 2017 г

В тази публикация ще споделя резултатите от анкетата, проведена сред читателите на блога през януари, 2017 г. Тя бе попълнена от 32 души.

Най-много сред тях са учителите по български език и литература. Това е очакван отговор, тъй като самият автор на блога е преподавател по този предмет.

anketa-1

Вторият въпрос показва,  че най-голям процент от попълнилите анкетата са със стаж под 5 години. Това е и основната таргет група на блога. Изненадващо за мен е това, че следваща по брой участници е  групата на учителите с над 20 години стаж.

anketa-2

От следващия въпрос става ясно, че основната група от читателите са прочели между 3 и 10 статии. Много малка част са прочели над 20 статии.

anketa-3

Най-успешен за разпространението на информацията за съществуването на блога се оказва споделянето на статии в личните страници на неговите читатели (ако не се сещали да го направите, сега е моментът)

anketa-4

Като най-полезни са определени публикациите, свързани с идеи за управление на класната стая. На второ място се нареждат разработените уроци.

anketa-5

 

Въпросът за публикуваните уроци, от своя страна, показва, че те не са недостатъчно качествени и приложими. Ще се радвам на коментарите ви как биха били по-приложими за теб.

anketa-6

Статиите са оценени като много четивни.

anketa-7

Благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да попълнят анкетата и да ми дадат обратна връзка.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s